Wandelroute door Gent

Wandelroute door Gent 9
Reisroutes.be, een site die genomineerd is voor de Site van het Jaar in België, heeft een printbare wandelroute langs de belangrijkste attracties van de stad Gent. In de beschrijving schrijft de redactie van de site zelf: “Gent telt heel wat waardevolle musea die we door een wandelroute met elkaar verbinden. Je zal merken dat het aanbod zeer verscheiden is: van volkskunde tot design, van klassiek tot modern, van stads- tot kindermuseum. Elke bezoeker zal zijn gading vinden tussen de rijke collecties en tijdelijke tentoonstellingen. Bovendien is er met de laatste uitbreiding, het stadsmuseum STAM, nu zelfs een heus ‘museumkwartier’ in Gent: vier topmusea in een straal van 500 meter. Alle musea verbinden we met elkaar door een mooie wandeling langs de Leie. Zo stap je langs de mooiste plekjes en belangrijkste hoogtepunten van Gent.”

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.