Win een Franse fiets


Leuk ideetje van het Franse verkeersbureau. Je hebt nog een week om er aan mee te doen: De Limousin is een veelzijdige vakantiebestemming waardoor iedere Limousin-ervaring anders is. Zo kwam de CRT Limousin op het idee om vakantiegangers te vragen naar hun mooiste, leukste of meest indrukwekkende ervaring. Op de website delen zij hun favoriete foto, video of verhaal waarmee ze zelfs kans maken op een ‘Limited Edition Limousin bicyclette’. „De inzendingen zijn tot nu toe allemaal anders”, vertelt Mons Cluzeau. „We hopen dat de gedeelde ervaringen andere vakantiegangers inspireren om de Limousin ook te komen ontdekken”. De actie loopt t/m 30 november en is te vinden op de Nederlandse versie van de website www.tourismelimousin.com/nl. En als je zo’n blanche bicylette wint, dan zegt de hele buurt ‘o la la!’en jij denkt bij elke trap aan het zonnige zuiden!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.