Win reis naar Thailand

Win reis naar Thailand 11
Tele2 heeft een actie (loopt tot 31 december 2011) naar aanleiding van de film Hang Over Part 2, waarbij je een reis voor twee personen naar Thailand kunt winnen. Daarvoor hoef je slechts een simpele vraag te beantwoorden en je persoonsgegevens achter te laten (waarop je dan uiteraard wel gebeld wordt of je iets wilt afsluiten bij Tele2, that’s the price you pay!). Het internetadres dat in het blad staat dat bij de duizenden Tele2-abonnees is bezorgd is echter fout en geeft een ‘404 not found’. De redactie van Elke Dag Vakantie ging even sleutelen en vond de plek waar je je wel kunt melden: http://www.tele2.nl/algemeen/hangover2.html

De film Hang Over 2 speelt in Thailand. Aanvankelijk was het land enthousiast over de komst van de filmcrew, maar die visie is na het zien van de film veranderd.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.