Afrikaanse lodge in Frankrijk

Afrikaanse lodge in Frankrijk 9

Nieuwe accomodaties in Frankrijk.


Het aantal campings dat campingvakantiespecialist Ecamp in 2012 aanbiedt is gestegen naar 300. Niet alleen zijn in verschillende bestemmingen nieuwe campings aan het vakantieprogramma toegevoegd, ook zijn enkele landen en regio’s nieuw opgenomen: het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Sicilië en Belgisch Limburg. Omdat de vraag naar trendy vakantieadressen toeneemt, heeft Ecamp tevens het aantal glamping accommodaties vergroot, met onder andere luxe houten chalets met rieten dak, flatscreen, wifi en afwasmachine op camping Castel Domaine des Ormes in Bretagne en zeer stijlvolle Afrikaanse lodges op twee campings aan de Côte d’Azur.

In onder meer Nederland, Luxemburg, Denemarken, Kroatië, Corsica, de Côte d’Azur, Tirol en Salzburgerland is het aantal campings uitgebreid. Het overzicht van de accommodaties staat in de Ecamp 2012 brochure. Nieuw in de brochure is het gebruik van QR codes waarmee men met een smartphone informatie over de betreffende camping kan downloaden. Een gratis exemplaar van de 2012 brochure kan aangevraagd worden via telefoonnummer 033 – 422 04 70 of via de website www.ecamp.nl.

Voor het volgende campingseizoen wordt voor het eerst een camping in het Verenigd Koninkrijk aangeboden, namelijk camping Lady’s Mile Holiday Park in het graafschap Devon. Speciaal aanbevolen voor surfers. Een andere aanwinst is camping Neset in Noorwegen dat schitterend gelegen is aan een meer met uitzicht op een fjord. Deze camping organiseert leuke activiteiten waaronder elandsafari’s. In zonnig Zuid Europa is het Italië aanbod vergroot met twee nieuwe campings op het eiland Sicilië. Camping Rais Gerbi ligt pal aan de noordkust met uitzicht op zee en heeft een eigen kiezelstrandje. De andere camping is Sporting Club Village bij het pittoreske plaatsje Mazara del Vallo aan de westkust. Op Sardinië worden drie Ecamp campings aangeboden. Spreekt een Franstalige omgeving meer aan, op Corsica worden aan de noordoostkust vier campings aangeboden waaronder Le Domaine d’Anghione dat direct aan zee ligt.

Staanplaatsen
Behalve volledig ingerichte stacaravans en chalets kan men via Ecamp ook staanplaatsen op meer dan negentig campings reserveren. Voor als je een eigen tent of caravan hebt of wanneer een gezin met vrienden op vakantie gaat die een eigen tent of caravan hebben. Zowel op de site als in de brochure wordt deze optie aangegeven met een speciaal ‘staanplaatsen’ icoon.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.