Auto huren via een app


Autoverhuurder Avis heeft eerder dit jaar, samen met autoverhuurlabel Budget, verschillende mobiele applicaties voor smartphones ontwikkeld. Zo maken de Avis en Budget applicaties het mogelijk overal ter wereld een auto te huren en zijn de applicaties inmiddels vele malen gedownload. Vanaf december 2011 zijn ook de Avis Blackberry en Android versies beschikbaar voor mobiel Nederland.

Avis wil het huren van een auto bovenal graag simpel houden; ongeacht de plaats van vertrek of bestemming. De autoverhuurspecialist introduceerde daarom een gratis iPhone app waarmee in drie stappen een auto gehuurd kan worden. Na een succesvolle lancering eerder dit jaar wordt al snel besloten ook een mobiele applicatie te ontwikkelen voor andere telefoons. De nieuwe Avis app voor Blackberry en Android is inmiddels ‘live’ en verkrijgbaar bij verschillende aanbieders.

Naast Avis begeeft ook het verhuurlabel Budget zich met een eigen app op de iPhone markt. „Als één van de grootste autoverhuurders hechten we veel waarde aan mobiliteit”, aldus Erik Groen, Directeur van Avis Nederland. „Het huren van een auto moet vaak last-minute gebeuren en met deze apps maken wij dat overal ter wereld, in 3 minuten, mogelijk. Bovendien zijn al onze Avis en Budget apps ook in het buitenland te gebruiken”.

De iPhone-versie is hier te downloaden, meer informatie over de andere mobiele varianten verschijnt binnenkort via www.avis.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.