Bijzondere Valentijnsdag in 2012?


Op Valentijnsdag 2012 wordt de gondellift “Mont Chery” in het Franse Les Gets omgetoverd tot een romantisch restaurant. Tijdens deze avond kan men met zijn of haar geliefde genieten van een heerlijk menu onder het schijnsel van de maan. Iedere keer dat de gondel het basisstation passeert zal een nieuw gerecht worden geserveerd. Een unieke ervaring waarbij een prachtig uitzicht over het mooie verlichte dal van Les Gets gegarandeerd is.

Les Gets
Tussen het meer van Geneve en de Mont Blanc ligt midden in het Frans-Zwitserse Portes du Soleil, Les Gets. Het is een gezellig, authentiek familiedorp. Jaarlijks trekken hier vele natuurliefhebbers naar toe om te genieten van de mooie uitzichtpunten. Een waar winterparadijs. Het gebied beschikt over velen blauwe pisten, wat het voor gezinnen een aangename vakantiebestemming maakt. Naast skiën is er in Les Gets genoeg te beleven, er worden o.a. vele evenementen georganiseerd. Maar ook een bezoek aan de kaasmakerij en een deelname aan een heerlijke chocoladeworkshop is een aanrader.

Vanaf Utrecht is het ongeveer duizend kilometer naar Les Gets. Het internationale vliegveld van Genève ligt op 55 kilometer. Met Transavia vliegt men rechtstreeks vanaf Rotterdam naar Geneve. Ook KLM vliegt op Geneve.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.