Bobo wil campings in Nederland


Het bedrijf Toprecreatie is op zoek naar campings die de Bobo-formule willen toepassen. Er zijn inmiddels negen van dergelijke recreatiebedrijven in Nederland en België. Op zich een slim idee. Het zou net zoiets zijn als dat er Disney- of Nijntje-campings kwamen. Het bedrijf omschrijft de voordelen zelf als volgt: “U lift mee op de merknaam Bobo die al ruim 40 jaar bestaat. Bobo is terug op televisie, de productie is in handen van Studio 100. Unieke promotie via het weekblad Bobo (35.000 abonnees) en www.bobo.nl (tot 120.000 unieke bezoekers per maand) en extra exposure via het Studio 100 Zomerfestival, ANWB Kampeerdagen en diverse nieuwsbrieven”. Wat voor een prijskaartje daar voor campings aan hangt wordt niet duidelijk gemaakt, maar dat zal ongetwijfeld ook te maken hebben met omvang en exclusiviteit in een regio. Wie meer informatie wil kan dat vinden op deze website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.