Canon staat op vakantiebeurs

Canon staat op vakantiebeurs 8
Canon heeft de deelname bevestigd aan het event ‘Reizen & Fotografie’, een nieuw segment op de Vakantiebeurs van 11 tot en met 15 januari 2012. Het bedrijf, een van de wereldwijd toonaangevende leveranciers op het gebied van digital consumer imaging, presenteert zich in een prominente stand van honderd vierkante meter in hal 10 van Jaarbeurs Utrecht.

Hans Smittenaar, Marketing Director van Canon: “Door deel te nemen aan de Vakantiebeurs kunnen we een belangrijke klantengroep bereiken. De beurs biedt ons de mogelijkheid tot interactie met een reislustige doelgroep die in de toekomst steeds belangrijker gaat worden” Canon speelt tijdens ‘reizen en Fotografie’ in op de interessegebieden van de amateur- en hobbyfotografen door middel van inhoudelijke presentaties over de manieren van fotograferen tijdens natuur-, cultuur- en actieve reizen. Vragen die hierbij aan de orde komen zijn onder andere welke fotoapparatuur neem je mee een hoe ga je ermee om. De bezoekers maken kennis met de nieuwste snufjes op fototechnisch gebied en kunnen actief met de camera aan het werk.

Dagmar Ypenberg, de projectmanager van de Vakantiebeurs, noemt Canon een grote aanwinst voor de beurs: “Als je weet dat 80% van de Vakantiebeurs bezoekers meer dan gemiddeld interesse heeft in fotografie, is dit een goede match’’. Het nieuwe initiatief wordt in de maanden voorafgaand aan de beurs ondersteund door www.vakantiebeurs.nl waar informatie over het randprogramma en de Canon Vakantiefotoactie te vinden is.

Reacties

  1. Meinen
  2. robin

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.