Chalet met nanny


Dit winterseizoen biedt Het Frankrijk Huis de mogelijkheid om een privé kinderoppas te reserveren bij verblijf in een luxe catered chalet. Het gaat hier om topklasse chalets van de Engelse organisatie Snowline in de grote Franse skigebieden Les Trois Vallées, Paradiski, Espace Killy en Portes du Soleil.

Private Nanny acht uur per dag
De ‘private nanny’ is een gediplomeerde Engelse kleuterleidster, die maximaal twee babies van 0,5 – 2 jaar, drie kinderen van 2 tot 5 óf maximaal vier kinderen boven de vijf jaar onder haar hoede mag nemen. Gedurende 6 dagen zijn ze beschikbaar voor acht uur per dag, tussen 08.00 en 20.00 uur. Zo kunnen ze de kinderen brengen en halen naar en van de skischool, binnen of buiten spelen, wandelen en zorgen voor de ochtendhap, lunch en/of middagversnapering. Op woensdagmiddag is ze vrij.

De prijs voor een week is vanaf € 600,- . Om nu ook Nederlandse families kennis te laten maken met een ‘nanny’ is deze exclusieve service gratis bij verblijf in La Plagne of Val d’Isère tijdens de tweede Krokusweek, van 26 februari tot 4 maart. Het aanbod van chalets en appartementen in La Plagne en Val d’Isère wordt gepresenteerd op www.frankrijkhuis.nl .

De exclusieve catered chalets maken deel uit van de collectie VIP chalets, die Het Frankrijk Huis voor dit winterseizoen presenteert: “Ze kenmerken zich door een stijlvolle inrichting, gekoppeld aan bijzondere services met personal hosts, zoals een privékok, nanny, gouvernante, chauffeur of masseur. Een droom voor de verwende wintersporter”, zo schrijft de organisatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.