Chinees voor dummies


Nieuwsgierig naar het Chinees? Of je nou een student of een toerist bent, internationaal zaken doet of gewoon wat Chinees wilt leren, met dit – volgens de uitgever – “duidelijke, makkelijk te volgen boek spreek je Standaardmandarijn alsof het je moedertaal is”. Van grammatica, getallen en vocabulaire tot begroetingen, populaire uitdrukkingen en etiquette, het komt er allemaal in aan bod. Auteur Wendy Abraham doceerde Chinese taal, literatuur, cultuur en religie aan verschillende Amerikaanse universiteiten. Ze is momenteel bezig haar tweede doctoraat Chinese literatuur af te ronden aan de universiteit van Stanford.
In de Dummies-reeks kun je je ook de talen Italiaans en Japans eigen maken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.