Cousin for trip to Holland


Eigenlijk zou de tekst van dit hele stukje in het Engels moeten zijn. Het gaat namelijk om een opmerkelijk initiatief speciaal bedoeld voor Amerikaanse toeristen, die een bezoek aan Nederland willen brengen. Claudia Hartman heeft niet alleen een prachtige website (mmm zo mooi als een schitterende vruchtenslagroomtaart!) maar ook een geniaal plan: Ze organiseert reizen voor toeristen die graag een nicht zouden willen hebben in ons land, die op een familiaire, ongedwongen wijze zo’n trip opzetten.

Lees haar eigen introductie (uiteraard in het Engels): “My name is Claudia Hartman. I was born and raised in The Netherlands. I have a beautiful son of 5, named Jonathan and a wonderful relationship with my very own professor Henry Robben. I’m a former ballet dancer, ski-instructor, event-manager and marketing and communications advisor. People describe me as creative, active, artistic and cheerful.

I’ve worked, visited or lived in the following countries or states in Europe, the USA and the Far East:
Belgium, Germany, France, Great Britain, Italy, Spain, Austria, Switzerland, Hungary, Greece, Turkey, Israël, Egypt, Alabama, New York, India, China, Singapore, Thailand, Japan and Indonesia.”

Kijk en beoordeel zelf: www.mycousinoverseas.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.