Cruise met kids

Kinderactiviteiten aan boord.


Holland America Line verwelkomt steeds meer families aan boord van haar cruiseschepen. Mede daarom hanteert het in 2012 speciale kindertarieven: vanaf € 99 voor een zevendaagse cruise in de Cariben in januari en februari of vanaf € 99 voor een zevendaagse cruise op de Middellandse Zee aanstaande zomer. Een familie van twee volwassenen en twee kinderen kan acht dagen cruisen met Holland America Line in de Cariben voor € 1.196 en vanaf € 1.699 in het Middellandse Zeegebied, bij verblijf in een gedeelde hut.

‘Cruisen met de hele familie is een geweldige belevenis’, zegt Nico Bleichrodt, Director of Sales van Holland America Line. ‘Het is een kindvriendelijke manier van reizen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met ons brede aanbod aan activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen, is er altijd iets te doen voor ieder lid van de familie, dan wel gezamenlijk, dan wel apart. Deze keuzevrijheid spreekt ook onze jongste gasten aan, of ze nu relaxen bij het zwembad of chillen in The Loft met andere tieners.’

Alle vijftien schepen van Holland America Line beschikken over ruime ‘familie’ staterooms met capaciteit voor vier personen, ideaal voor een familie met kinderen. De tarieven voor kinderen zijn van toepassing bij een bezetting met drie of vier personen.

Club HAL is dè plaats aan boord (op veertien schepen) waar kinderen en tieners zich helemaal thuis kunnen voelen. Voor de jongeren van 13 – 17 jaar, ontwikkelde Holland America Line The Loft, een ‘hang-out’, waar tieners lekker gamen, hun favoriete film kijken, muziek luisteren en ‘chillen’ zonder volwassenen. ’s Avonds is er karaoke of disco. Overdag zijn jongeren veelal te vinden in The Oasis, een apart deel (teens-only) op het Sun-deck met een waterval, lekker luie hangmatten en soms een eigen juice-bar. The Oasis is aanwezig op een aantal schepen.

Voor jonge cruisers van 3 – 12 jaar, organiseert het Club HAL-team een dagelijks gevarieerd programma met sport- en spelactiviteiten onder begeleiding, van Kids Olympics tot Candy Bingo of een Pyjama Party.

Gastronomie is één van de pijlers van Holland America Line, ook als het om kinderen gaat. Dat komt tot uiting in een gevarieerde menukaart met kindvriendelijke gerechten, maar ook in speciale kookworkshops voor kinderen en tieners in het Culinary Arts Center. De thema’s van de workshops zijn aangepast aan de belevingswereld van kinderen, zoals ‘Silly Sushi’, ‘Lekker Ontbijten’ of smoothies maken tijdens ‘Smooth Sailing’.

Holland America Line vaart naar alle zeven continenten en biedt een grote keuze in vaarschema’s en routes die geschikt zijn voor de hele familie. Van de warme wateren in het Caribisch gebied of de Middellandse Zee, tot het ruige Alaska of de schilderachtige kust van Canada en New England, van exotisch Azië tot Australië en Nieuw Zeeland. Meer informatie: www.hollandamerica.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.