Dobberen in Frankrijk

Dobberen in Frankrijk 10
Eurocamp introduceert voor het seizoen van 2012 de ‘Waterlodge’. Heerlijk ronddobberen op het water in je eigen vakantiehuis. ‘Back to nature met z’n tweeën of met de kids erbij. Slaap drijvend onder een rieten dak en begin de dag met een ochtendduik vanaf je privé terras. Deze gloednieuwe natuuraccommodatie is ideaal voor avonturiers en voor iedereen die toe is aan iets anders’, zo luidt de reclamepraat.

Waterlodge in Bretagne
Natuuraccommodaties zijn in opmars. Eurocamp haakt in op deze trend met de Waterlodge op Camping Château de Ormes (Dol de Bretagne) in Frankrijk. Deze kasteelcamping is gelegen op een landgoed te midden van bossen en veel groen. Drie overnachtingen in de Waterlodge zijn te combineren met een verblijf in een Eurocamp stacaravan of bungalowtent.
Het meer is ideaal om te vissen of voor een duik in het water. De Waterlodge is een natuuraccommodatie met een eco-toilet, maar zonder stromend water of elektriciteit. Het huisje beschikt over een tweepersoonsbed en een stapelbed.

Prijsindicatie
De prijs van een overnachting in de Waterlodge varieert per vertrekdatum. Een overnachting is mogelijk vanaf € 76,- per nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen van 2 t/m 12 jaar. De prijzen zijn inclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Consumentinformatie via www.eurocamp.nl, voor reserveringen bel 033 – 460 27 27.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.