Dwars door Gelderland met GPS

Foto: Ad Snelderwaard


De Dwars door Gelderland-routes zijn nu ook beschikbaar als GPS-track. Met een GPS op pad is avontuurlijk én handig. U kunt de GPS-tracks gratis downloaden op de website www.wandelnet.nl.

Dwars door Gelderland deel 1 (eerder genomineerd voor ‘Mooiste wandelroute van het jaar 2011’) bestaat uit 25 dagetappes. De wandelroute voert door uitgestrekte Veluwse natuurgebieden, slingert over elegante landgoederen, door kleinschalige landschappen en kronkelt langs de rivier de Oude IJssel om te eindigen in het pittoreske ’s Heerenberg.

Onderweg worden satelliet-signalen opgevangen en toont het GPS-apparaat de track. Door middel van een pijltje op de routelijn zijn standplaats en richting makkelijk te bepalen. Dwars door Gelderland is een coproductie van Wandelnet, Natuurmonumenten en Omroep Gelderland. De route voert over Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) en Streekpaden van Wandelnet en het Nivon.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.