Film je wintersport-avontuur!


Het schijnt de trend van het wintersportseizoen 2011/2012 te worden: Een helm of bril met videocamera er in om zo je eigen (spectaculaire) afdalingen te filmen. Op die manier heb je nog het hele jaar plezier van je avontuur in de sneeuw. De brillen worden onder andere verkocht door de site Camerabrillen.nl, tegen een prijs van 250 euro per stuk.

De producent prijst zijn waar als volgt aan: “Leg al uw wintersport- en off road avonturen haarscherp vast op video. Vergeet de schokkerige beelden die gewone handcamera’s opleveren. Met de camerabrillen van Liquid Images legt u voortaan al uw pisteafdalingen en motorritjes haarscherp vast. Door de geïntegreerde 720P HD camera in de bril filmt u uw werkelijke blikveld. Deze beelden zijn inclusief geluid en makkelijk te transporteren naar uw eigen PC. Liever foto’s voor in het plakboek? Met de 5 megapixel sensor van Liquid Images maakt u de mooiste kiekjes. De camera is geïntegreerd in de bril zodat u handsfree uw mooiste actiemomenten op de piste kunt vastleggen. De camerabril heeft hetzelfde comfort en gewicht als een gewone skibril: u ervaart geen extra gewicht. Met de 4 GB Memorycard (upgradable tot 32 GB) legt u duizenden foto’s of uren videomateriaal vast.

Meer informatie staat hier: http://www.camerabrillen.nl/wintersport/

Een voorbeeld van een filmpje dat met deze bril gemaakt is staat hier onder:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.