Gratis skiles in Karwendel


De Tiroler Silberregion Karwendel maakt het families aantrekkelijk om met de kleintjes op wintersport te gaan. Om de kinderen de mogelijkheid te geven om goed te leren skiën, biedt Silberregion Karwendel, bij een verblijf van minimaal een week, de skilessen, de materiaalhuur en de skipas voor de beginnersliften, gratis aan.

De gratis kinderskilessen voor kinderen van 4 tot 12 jaar worden gegeven op verschillende locaties in de regio zodat er op elk gewenst niveau geskied kan worden. Aan het einde van de week worden natuurlijk de lessen afgesloten met een laatste race en deelt de bergmascotte ‘Karwendolin’ de medailles uit. De gratis kinderskilessen van twee uur per dag vinden plaats van 18 december 2011 tot 24 december 2011, van 2 januari 2012 tot 4 maart 2012 en van 13 maart 2012 tot 26 maart 2012. Verdere details en een overzicht van de accommodaties vindt u www.gratisskikurs.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.