Hotel van stro in Brabant

Hotel van stro in Brabant 8

De bouw van het stro-hotel. Bron foto: http://www.aalshof.nl


Vroeger sliepen mensen in een hooiberg, maar in Brabant doen ze dat tegenwoordig anders. In Haps is een hotel van hooi en leem gemaakt. Het begon allemaal met de groepen toeristen die bij Conny van den Besselaar in deze Brabantse plaats op bezoek kwamen om van haar in De Aalshof te horen over eieren en een mobiele kippenren. Inmiddels is het uitgegroeid tot een ecologisch groepshotel.

Oer-Hollands en daarom de ideale plek om lekker weg te dromen en te genieten van een welverdiende vakantie, weekend of een zakelijke meeting. Het gloednieuwe StroHotel op het terrein van de voormalige fruitkwekerij De Aalshof gaat naadloos op in dit decor. Deze unieke accommodatie is namelijk gebouwd met pakken stro en leem. Het stro is een restproduct van de landbouw uit de omgeving, de leem komt regelrecht uit de nabijgelegen Maas. Ecologisch, duurzaam en milieuvriendelijk, maar bovenal: gezellig, knus en heel comfortabel, zo omschrijven de initiatiefnemers het project zelf op hun site.

Meer informatie via: www.aalshof.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.