MooiRivier klaar voor Kerst


Kerst is een tijd van bezinning, rust en genieten van de kleine dingen. Maar ook een tijd van uitgebreid tafelen met familie, vrienden en geliefden. Hotel Mooirivier in Dalfsen heeft deze elementen samengebracht in een kerstarrangement. Kom lekker tot rust tijdens een filosofische wandeling op het fraaie landgoed, geniet van een feestelijk diner mét cadeautjes, luister naar een spannend kerstverhaal en laat je meeslepen door warme jazzsongs. En… uiteraard kun je na afloop lekker blijven slapen.

Voor het lichaam
Mooriviers brasserie ‘Aan de Oever’ is – volgens het bedrijf zelf – “een bijzonder restaurant; intiem van sfeer en met een kilometers ver uitzicht over het Vechtdal. En het enige van alle restaurants in de wijde omtrek dat direct aan de Vecht en midden in de natuur ligt”.
Op kerstavond wordt er een culinair 4-gangen diner geserveerd en ligt er voor iedere gast een kerscadeautje op tafel. Na afloop is het mogelijk een kerstnachtdienst in de omgeving te bezoeken, of lekker onderuit te zakken bij de knetterende openhaard. Op eerste kerstdag is het mogelijk wederom te genieten van een 4-gangen diner en is er muziek van het duo Smiling Sarah. Uiteraard mag er gedanst worden… Op tweede kerstdag is er een kerstbrunch en schuift de Kerstman aan. Na de brunch vertelt een professionele verhalenverteller een spannend kerstverhaal.

Voor de geest
Mooirivier wordt omgeven door Nederlands mooiste natuurgebieden, landerijen en kastelen, en is dan ook een prima uitvalsbasis voor een mooie kerstwandeling. Kom tot rust en inspiratie tijdens de ‘filosofische’ wandelroute, die vanaf het hotel langs de oude Vechtarm richting het landgoed Vilsteren loopt. De route heet “Van Kurkentrekker tot Kluizenaarshut” en voert langs bijzondere follies in het bos, aangelegd om de bezoeker van de rust te laten genieten en tot zichzelf te laten komen. Binnen een uurtje wandel je weer terug naar het hotel, waar het aperitief wordt geserveerd bij de openhaard.
Kijk voor meer informatie en het kerstmenu op: http://www.mooirivier.nl/402-Kerst.html

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.