Naar Great Lake Taupo


Nieuw-Zeeland.nl schildert een prachtig beeld van Great Lake Taupo: “In het hart van het Noordereiland ligt Great Lake Taupo. Het landschap is rijk aan tot werelderfgoed verklaarde bosreservaten, kokende meren, bubbelende modderpoelen en gigantische watervallen. Het is één van de meest schilderachtigste gebieden ter wereld. Voor de films The Lord of the Rings en de aankomende film The Hobbit is Great Lake Taupo zelfs als filmlocatie gebruikt. Great Lake Taupo is een waar waterparadijs. Vaar, zeil of kajak over het helderblauwe meer of zweef er boven tijdens parasailing.” En: “Vergeet niet in een bekende Nieuw-Zeelandse attractie te gaan, de Hukafalls Jet. Varen met een snelheid van tachtig kilometer per uur is al een belevenis op zich, maar houd je vast als het handelsmerk van de Hukafalls Jet wordt ingezet! Het vaartuig draait in één keer 360 graden om zijn eigen as. Je hart zit in je keel, de adrenaline stijgt je naar het hoofd terwijl een glimlach op je gezicht verschijnt. Dit is zojuist de meest opwindende rit van je leven geweest.”

Een beeld van die vaartocht is hier onder te zien:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.