Nieuwe bestemming in Noorwegen

Nieuwe bestemming in Noorwegen 9
Buro Scandinavia heeft de Noorse plaats Voss aan haar winterprogramma toegevoegd. De nieuwe winterbestemming kent een lange traditie op skigebied en is dan ook een van de meest populaire skigebieden van Noorwegen. In Voss zijn twee skicentra aanwezig, Voss Fjellandsby en Voss Resort. De skifaciliteiten in twee centra zijn geschikt voor alle leeftijden en voor beginnende tot zeer ervaren skiërs. Het sneeuwzekere gebied is volgens het bureau niet voor niets regelmatig het toneel van internationale World Cup wedstrijden. In beide skicentra worden activiteiten van uiteenlopende aard georganiseerd, vooral voor kinderen. Het totale skigebied beslaat ruim 50 kilometer aan skipistes en kilometerslange langlaufloipes.

Buro Scandinavia biedt accommodatie in beide skicentra aan en regelt indien gewenst tevens een retourvlucht Amsterdam – Bergen en transfer. Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia, over de nieuwe winterbestemming: “Voss is een veelzijdige winterbestemming, die perfect aansluit bij ons nieuwe winterprogramma. Voor wintersporters die nog meer van de omgeving willen zien, mag een bezoek aan de nabijgelegen fjorden en de leuke Hanzestad Bergen bovendien niet ontbreken.” Kijk voor meer informatie op www.buroscandinavia.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.