Pretty in Pink in VS

Pretty in Pink in VS 11
Je moet wat doen om je te onderscheiden van je concurrentie anders val je niet op. Goed is niet goed genoeg, zal iedere ondernemer al weten. Waarmee weet je de aandacht op je te vestigen? Waardoor onthouden mensen je naam? Daar zijn verschillende trucs voor. In de uiterst drukke toeristische markt van het westen van de VS (Las Vegas, Grand Canyon etc.), moet je toch met iets anders komen. Daar is het nu mogelijk om in jeeps off-road door de ruige natuur te rijden. Niet alleen daarmee is het bedrijf, volgens eigen zeggen, bijzonder, maar ook door de kleur van de jeeps die daarvoor gebruikt worden: Paarse monsters banen zich een weg door de eeuwenoude natuur. Het levert in ieder geval een paar indrukwekkende foto´s op hun site op: http://pinkjeeptours.com/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.