Raedthuys treedt toe tot Logis hotels

Raedthuys treedt toe tot Logis hotels 10
Hotel Het Raedthuys te Sint Maartensdijk is toegetreden tot de Logis organisatie. Deze locatie in Zeeland “belichaamt absoluut de Logis atmosfeer”, aldus een persbericht van het hotel. Het oude gemeentehuis van Sint Maartensdijk opende in november 2010 als het 4-sterrenhotel Het Raedthuys. Met tien kamers, zes luxe appartementen, een wellness- en fitnesscentrum en smakelijk restaurant, dat aangeraden wordt door de Guide de Michelin (bib), is het heerlijk toeven bij Het Raedthuys van eigenaar Ron Pelgrim. In de selectieprocedure van Logis heeft Het Raedthuys twee stoofpotjes en drie schoorsteentjes weten te behalen.

Internationale ontwikkelingen
Eind 2011 valt er veel te melden vanuit de Fédération internationale des Logis. In 2011 zijn Logis Holland en Logis Spanje van start gegaan. Beiden hebben nieuwe hotels geworven maar ook in bestaande markten, zoals Frankrijk en Italië, zijn er nieuwe hotels bijgekomen.

Logis Holland is sinds januari 2011 actief en is de hotel organisatie voor zelfstandige en onafhankelijke hotels in Nederland en een departement van Fédération Internationale des Logis. Logis Holland streeft een verdubbeling in aantal aangesloten hotels na. In Europa kent de organisatie 2621 zelfstandige 3 en 4 sterren hotels, allen met hun eigen specifieke en unieke karakter. Door de samenwerking bereiken hotels grote voordelen in boekingsmogelijkheden, naamsbekendheid en inkoop.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.