Reis mee met racers

Reis mee met racers 9
Denemarkenliefhebbers kunnen dit voorjaar hun hart ophalen bij NOVASOL vakantiehuizen. De Giro d’Italia start namelijk voor het eerst in Denemarken en de vakantiehuizenspecialist speelt daar handig op in. Verschillende NOVASOL huizen bevinden zich vlakbij het parcours zodat de renners van dichtbij aangemoedigd kunnen worden. Op 5 mei wordt het startschot gegeven in de geboorteplaats van voormalig tourwinnaar Bjarne Riis. De tweede en derde etappe passeren onder andere de bijzondere Westkust van Jutland en de Horsens Fjord. Het Deense deel van de wielertour eindigt tot slot aan de mooie Oostkust. Bij een groot aantal geselecteerde huizen kunnen reizigers zelf hun aankomst- en vertrekdagen bepalen waardoor er geen etappe gemist hoeft te worden.

De start van de Giro d’Italia vindt plaats in de meivakantie; de ideale periode voor een korte break met het hele gezin. NOVASOL speelt hierop in met het concept ‘Minivakantie’, waarbij vakantiegangers meer dan 50% kunnen besparen op de weekprijs van een vakantiehuis. Ook komt het bedrijf met Legoland aanbiedingen zoals het ‘3 halen 2 betalen pakket’. Het welbekende pretpark is een ‘must-see’ voor jong en oud en evenals de wielerronde te vinden in Zuid-Oost Jutland.

Meer informatie over de NOVASOL huizen in Denemarken en de Giro d’Italia is te vinden op de website www.novasol.nl/giro. Voor reizigers die de wielerronde liever in het ‘moederland’ van de Giro bijwonen, biedt de website ook informatie over de verschillende Italiaanse NOVASOL accommodaties. NOVASOL heeft huizen in o.a. Denemarken, Zweden, Tsjechië, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland en Turkije.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.