Rembrandt zelf in de rij

Rembrandt zelf in de rij 12
Rembrandt van Rijn mengde zich gisteren onder het publiek van Madame Tussauds. De grootste schilder van Nederland stond eenmalig in de rij om aandacht te vragen voor de laatste drie weken van de zeventiende-eeuwse wassenwereld. Rembrandt keert zelf wel weer terug, hij begeeft zich dan in een internationaal kunstenaarsgezelschap bestaande uit onder meer Piet Mondriaan en Salvador Dalì. De overige wassenbeelden uit de Gouden Eeuw zijn tot 8 januari 2012 te zien, om vervolgens plaats te maken voor nieuwe, interactieve thema’s en acties.

Madame Tussauds is bezig met een grootschalige vernieuwing waarbij innovatie en interactie voorop staan. De Gouden Eeuw op de 4e verdieping wordt hiermee vervangen met gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het Koningshuis, waarbij diverse films en televisieprogramma’s te zien zijn.

Boet Hensen, General Manager Madame Tussauds, over de actie: “Met een kleurrijk verleden – wij entertainen gasten al meer dan 200 jaar – en met een veelbelovende toekomst voor ons, wordt het tijd voor een facelift. Onze attractie wordt voorzien van een geheel nieuwe look, nieuwe belevingen en technische snufjes die het bezoek aan Madame Tussauds nog indringender zullen maken. Hiermee creëren we voor de (inter)nationale bezoeker een nog grotere beleving tussen de beroemdheden. Aangezien de Gouden Eeuw jarenlang een prominente plek in onze attractie heeft ingenomen, wilden we daar op gepaste wijze afscheid van nemen. Dus boden wij bezoekers een bijzonder ontmoetingsmoment met de grootste schilder van Nederland, Rembrandt van Rijn.”

Rembrandt zelf in de rij 13

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.