Sandton scoort weer met kamer

De winnende hotelkamer.


Suite 211 van Sandton Hotel Pillows in Zwolle heeft De Mooiste Hotelkamer van Nederland 2011. In de internetverkiezing streden hotels van naam en faam om de titel en brachten bijna 13.000 mensen hun stem uit op DeMooisteHotelkamer.nl. Het is de tweede keer dat Sandton Hotels (www.sandton.eu) de verkiezing Mooiste Hotelkamer van Nederland wint. Vorig jaar was die eer voor Suite 44 van Sandton Château De Raay in Baarlo (bij Venlo). Afgelopen jaar mocht Sandton Hotels ook al de Zoover Award voor Beste Hotelketen in ontvangst nemen. De hotelgroep die in 2004 werd opgericht door twee jonge ondernemers, Gui de Vries en Rogier Braakman, heeft inmiddels meer dan 20 hotels in Europa en op Curaçao.

Suite 211 is riant van afmetingen, van alle denkbare luxe voorzien en uitgevoerd met meubilair van John Hutton, in diepe warme tinten en rijke stoffen. Het heerlijke CoCo-Matbed is gemaakt uit louter natuurlijke grondstoffen. De kamer is voorzien van een superieur geluidssysteem, flat screen televisie en climate control. Het Zwolse hotel viert in 2012 zijn 5-jarig bestaan. Alle reden dus voor een extra feestelijk Arrangement ‘Slaap in Suite 211’ Sandton Hotel Pillows Zwolle:
1x overnachting Suite 211 op basis 2-persoonsgebruik; fles prosecco en presentje op de kamer; uitgebreid ontbijtbuffet; 1x gebruik sauna en High Wine: 2 glazen wijn en diverse koude en warme hapjes. Prijs € 99 p.p. bij aankomst van zondag tot en met donderdag; aankomst vrijdag of zaterdag € 109 p.p. Dit arrangement is geldig tot en met 31 maart 2012.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.