Ski Atlas onder de kerstboom?


De Ski Atlas mag zich volgens de uitgever “een toonaangevend naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België” noemen. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie vol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en -gebieden.

356 bestemmingen zijn uitvoerig beschreven en voorzien van een actuele pistekaart en kleurenfoto’s. Van elk dorp zijn er bovendien beoordelingen te lezen die bezoekers van de wintersportwebsite Snowplaza.nl hebben achtergelaten. Nieuw dit jaar zijn de themapagina’s, die het mogelijk maken om in een oogopslag de beste bestemmingen te selecteren op het gebied van après-ski, uitdaging, sneeuwzekerheid en kindvriendelijkheid.

Ook dit jaar is het boek weer voorzien van een hoogwaardige skitest waarin 54 verschillende ski’s uitvoerig getest zijn op onder andere kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit.

Titel: Ski Atlas 2012
Uitgever: Spalder
ISBN: 9789077090930
Formaat: 297 x 210 mm
Inhoud: 400 pagina’s
Prijs: € 24,95
Verkoop: Alle boekhandels in Nederland en België, de ANWB, BOL, V&D en Bijenkorf.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.