Strandhuisjes zitten alweer vol

De nieuwe Landal-strandhuisjes blijken populair.


Komend jaar opent het nieuwe Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad (bij Cadzand, 206 recreatiewoningen) en heropent Landal Resort Haamstede, na een complete nieuwbouw van de 148 bungalows. Het vorig jaar geopende Landal Winterberg (Sauerland) is dit jaar volledig voltooid, beschikt nu over 200 bungalows en gaat het tweede wintersportseizoen in. Landal Salztal Paradies (Harz) is deze zomer volledig gemoderniseerd en uitgebreid tot 109 appartementen in 52 chalets en 5 vrijstaande bungalows.

“De vraag naar luxere bungalows neemt nog steeds toe, terwijl ook de belangstelling voor grote groepsbungalows onverminderd door zet. Naast de Eco-bungalows zijn dit jaar op Landal Aelderholt een groot aantal grote vrijstaande boerderijwoningen, 10-, 12-, 16- en 24-persoons, gebouwd,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Hoogland is optimistisch over 2012: “De boekingen voor de hoofdvakanties lopen onverminderd door. De belangstelling voor de bijzondere accommodaties waaronder de strandhuisjes, grote bungalows en de safaritenten is groot. Vanaf dit voorjaar kwamen de boekingen voor komend jaar al binnen. Voor de Nederlander is en blijft vakantie belangrijk. Met name de schoolvakanties blijven onverminderd populair. Zo zitten de strandhuisjes in de meivakantie zo goed als vol en ook de eilanden gaan hard in de zomervakantie.”

Alle vernieuwingen en uitbreidingen staan in de brochure 2012 van Landal GreenParks, die traditiegetrouw direct na de kerstdagen wordt verspreid. De brochure is in een nieuw jasje gestoken en sluit aan op het Landal thema ‘Ontdek wat groen kan doen’. Landal GreenParks biedt 69 mogelijkheden voor een weekend, midweek of langere vakantie in binnen- en buitenland. Men kan kiezen uit parken met weinig of veel faciliteiten en parken met uitgebreide recreatieve mogelijkheden in de omgeving. Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide, dat parken exploiteert in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. In totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Voor meer informatie: www.landal.nl of bel 0900-8842 ( 20ct per minuut).

Landal Winterberg wacht op gasten.

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.