Trips & Trails in Zwolle


Swadee komt naar Zwolle om te informeren over de reismogelijkheden die de organisatie biedt. Het evenement, dat gehouden wordt in Odeon, heet Trips&Trails. Hier kun je kennis maken met de reizen van Sawadee en de mensen achter de schermen.

Programma Zwolle
10.00 Peru Familieavontuur, Nepal, Uganda
10.45 Tanzania Familieavontuur, Vietnam, IJsland
11.30 Indonesië Familieavontuur, Costa Rica, Zuidelijk Afrika
12.15 Costa Rica Familieavontuur, Introductie Islam, Maleisisch Borneo
13.00 China Familiereis, Cuba, Poolreizen
13.45 Maleisisch Borneo Familieavontuur, Kenia en Tanzania
14.30 Ecuador Familieavontuur, Ethiopië, Introductie Islam
15.15 Zuid Afrika Familieavontuur, Kleine Sunda Eilanden, Peru
16.00 IJsland Familieavontuur, Trans-Midden-Amerika, Nieuw Zeeland

Naast de landen en regiopresentaties geeft Karin Neijenhuis op deze dag twee maal een introductie Islam. De Islam is momenteel een veelbesproken onderwerp, maar weinig mensen weten één en ander over de inhoud van deze religie. Nu u net op reis bent geweest of nog op reis gaat naar een islamitisch land is het extra interessant om meer over deze religie te horen. De docent en reisbegeleider, Karin Neijenhuis, heeft naast haar studie ‘Islam in de moderne wereld’, veel in het Midden Oosten gereisd en in Teheran gewoond. Aanmelden kan hier.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.