Varen met een chef-kok

Varen met een chef-kok 8

Chef-Kok Mauro Uliassi met een van zijn creaties.


Lekker eten: het is misschien wel één van de belangrijkste aspecten van een geslaagde vakantie. Daarom organiseert de Italiaanse rederij MSC Cruises gastronomische themacruises: ‘reizen om je vingers bij af te likken’, zo zegt het bedrijf. Vijf beroemde chefs reizen mee met de vloot om de gasten culinair in de watten te leggen. De gastchefs hebben allemaal internationale erkenning gekregen voor hun werk in een aantal van de meest prestigieuze restaurants ter wereld.

Er zijn in totaal vijf gastronomische cruisereizen, elk onder leiding van een andere sterrenchef. Bijvoorbeeld de Spaanse Paco Roncero, een Michelinsterwinnaar die wordt beschouwd als Madrid’s maestro van de avant-garde keuken. Of de Fransman Gilles Epié, die al op 22-jarige leeftijd werd bekroond met een Michelinster. De populaire Berlijnse sterrenchef Kolja Kleeberg reist komend voorjaar mee met de MSC Lirica naar Noord-Europa. Extra fijn voor Nederlandse lekkerbekken: deze reis vertrekt gewoon vanuit IJmuiden. Kijk op de speciale webpagina van MSC Cruises voor meer informatie over de culinaire themareizen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.