Voetveren gefotografeerd

Voetveren gefotografeerd 9

De winnende foto's van A. de Vries en C.van Elzelingen.


In 2011 heeft de Vereniging Vrienden van de Voetveren een fotowedstrijd gehouden. Onderwerp van de wedstrijd was het maken van foto’s van een detail van een veerpont. Dat er ook aan details van een veerpont veel valt te zien blijkt wel uit de reacties. Door 53 mensen werden in totaal 134 foto’s ingezonden. Daarbij waren volgens de jury “vele juweeltjes”.

Uit de ingezonden foto’s heeft de jury vier prijzen getrokken. De winnaars van de fotowedstrijd ontvingen de prijs van respectievelijk 250, 100 en 50 (tweemaal) euro. De ingezonden foto’s zullen worden gebruikt bij het samenstellen van het nieuwe boekje “Veerponten in de Benelux”, dat begin 2012 zal uitkomen. In dat boekje staan de gegevens van alle veerponten in Nederland, België en Luxemburg.

De vier winnende foto’s zijn te zien op de website van de Vrienden van de Voetveren, www.voetveren.nl . Dat geldt ook voor de tien opvolgende bijna winnende foto’s, die zeker ook de classificatie “mooie foto” behoeven. De makers van die foto’s zijn beloond met een boekje “pontjesverhalen”, uitgegeven door deze vereniging

Voetveren gefotografeerd 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.