Win een reis naar Noorderlicht

Noorderlicht in Noorwegen


Ooit al een keer in de voetsporen van een reisverslaggever willen treden en uw vakantiebelevenissen via een modern online communicatiemiddel willen vastleggen? Op de aankomende Vakantiebeurs kan deze hartenwens in vervulling gaan. Bezoekers aan de stand van reisorganisatie BBI Travel maken kans op het winnen van een ‘Op jacht naar het Noorderlicht arrangement’ – een 7-daagse zeereis op een Hurtigruten schip langs de imponerende kust van Noorwegen.

Na het bekijken van een modelschip uit de Hurtigruten vloot op de stand van BBI Travel kan men een formulier invullen waardoor men kans maakt op een van de twee zeereizen. Eén reis is basis van vliegen op 22 februari naar Bergen met de zeereis in noordelijke richting naar Kirkenes en weer terug naar Nederland, bij de andere vliegt men op 27 februari naar Noord Noorwegen en maakt men de zeereis in zuidelijke richting naar Bergen. De Vakantiebeurs vindt plaats van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2012 in Utrecht. De stand van reisorganisatie BBI Travel vindt men in hal 10, standnummer 10A010. De prijzen gelden voor twee personen. Winnaars worden 31 januari 2012 geïnformeerd.

De naam ‘Hurtigruten’ stamt van de rederij die sinds 1893 post en vracht afleverde in havens langs de kust van Noorwegen. Vandaag de dag kunnen toeristen 365 dagen per jaar inschepen op moderne Hurtigruten schepen om langs een gedeelte of zelfs de gehele kust van Noorwegen te varen. Op deze reizen staat natuurbeleving centraal en niet de glitter en glamour die zo typerend is voor de Middellandse Zee en Caribische cruises. In ruil voor het winnen van de prijs dienen de winnaars hun reisimpressies te delen op de Facebook pagina van BBI Travel.

De prijswinnaars krijgen voldoende inspiratie want de 7-daagse trip voert langs en door vele fjorden, langs tientallen vissersdorpen, passeert de poolcirkel en doet de Noordkaap aan. Bonus in deze periode is de kans op het zien van het Noorderlicht, dat vanaf het Hurtigruten schip extra goed zichtbaar kan zijn.

BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland en houdt kantoor te Groningen Airport Eelde. Het vakantieaanbod omvat Ierland, IJsland, Scandinavië, Finland, Canada en Mauritius. Tevens is BBI Travel generaal agent van rederij Hurtigruten, organisator van zeereizen langs de kust van Noorwegen, Spitsbergen, Groenland en Antarctica.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.