Win kaarten voor Vakantiebeurs!


Elke Dag Vakantie.nl mag tien toegangskaarten voor de Vakantiebeurs 2012 in Jaarbeurs Utrecht weggeven. We gaan er van uit dat de meeste mensen er een gezamenlijke gezellige dag uit van willen maken, daarom geven we ze per twee weg: Dus 5 x 2. Een prijs met een waarde van 35 euro. Wat moet u er voor doen om die kaarten gratis thuisgestuurd te krijgen? Tweet deze wedstrijdpagina en volg @elkedagvakantie via Twitter. Laat ons dat via onderstaand formulier weten en uit de inzenders loten we op 4 januari (de uiterste datum om mee te doen) de winnaars, die op die manier de kaarten nog ruim voor de beurs begint in huis hebben.

De Vakantiebeurs (van 11-15 januari 2012) is een prima voorbereiding op de vakantie van 2012 en het is natuurlijk ook een dagje uit. Met exotische muziek en lekker eten alvast de vakantiesfeer opsnuiven en genieten van de vakantievoorpret. Meer informatie: www.vakantiebeurs.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.