Zuid-Tirol lanceert kerstmarkten app


Je hoort hout gekraak in de kachel van de boeren, de bergtoppen bedekt met sneeuw geven een fantastisch sneeuwwitte glans en de dagen worden korter en korter: kerst is in aantocht in Zuid-Tirol. Vanaf eind november zijn de steden Bolzano/Bozen, Merano/Meran, Bressanone/Brixen, Vipiteno/Sterzing en Brunico/Bruneck omgetoverd tot prachtige kerstmarkten. Bezoekers aan de kerstmarkten hebben de mogelijkheid om kerstwensen vanuit Zuid-Tirol te versturen. De kaarten zijn elke dag beschikbaar op alle markten tussen 15.00 en 17.00 uur. Je kunt de kaarten personaliseren en gratis verzenden op de daarvoor beschikbare plekken. Wie wil weten wat, waar gebeurt kan de kerstmarkten app van Zuid-Tirol installeren. De app is beschikbaar voor smartphones van Apple, Samsung, HTC en andere providers die gebruik maken van Android. Wil jij deze app ook downloaden? Klik dan hier om de app te downloaden via iTunes. Maak je gebruik van Android? Klik dan hier.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.