Zwemmen in de kerstvakantie

Zwemmen in de kerstvakantie 8
Ook de kerstman houdt van een baantje trekken. Hij vermaakt zich dezer dagen in het complex van Duinrell. De kerstvakantie is bij uitstek een periode van ontspanning, de bezoekers van het Tikibad in Duinrell kunnen dan weer genieten van glijbaanplezier. Het bad is in deze periode dagelijks open van 10.00 uur tot 22.00 uur met uitzondering van kerstavond, beide kerstdagen, oudjaar- en nieuwjaarsdag waarvoor aangepaste openingstijden gelden.
Het grote aantal vakantievierders, dat in de Duingalows verblijft, heeft in deze tijd onbeperkt toegang tot het Tikibad. Deze gasten maken veelal ook gebruik van de “La Place arrangementen” en amuseren zich met tal van activiteiten. Na de kerstvakantie sluit het Tikibad van 9 tot en met 27 januari 2012 voor de jaarlijkse grote onderhoudsbeurt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.