Actie voor de otter

Actie voor de otter 9
Natuurmonumenten zoekt (financiële) steun om de otter in ons land te redden: “De otter heeft onze hulp extra hard nodig in deze winterperiode. Dit speelse dier was ooit uitgestorven maar nu is ie gelukkig weer actief in ons laagveenmoeras. Natuurmonumenten helpt de otter overwinteren door bijvoorbeeld water open te houden waar de otter kan vissen. Helpt u mee? Laat de natuur niet in de kou staan”.

“De otter is vooral te vinden in Overijssel (waar hij in 2002 in Nationaal Park Weerribben-Wieden is uitgezet) en Friesland met uitwaaieringen naar de IJssel, Doesburg en de Vechtplassen. Ook werd deze zomer in Drenthe een otter waargenomen”, schrijft de organisatie op een informatiepagina.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.