Amerikaans winkelen in Duitsland


Wie in het oosten van Nederland woont kan met een uur rijden over de grens zich in een Amerikaanse mega-mall wanen. In Oberhausen staat sinds 1994 het Centro-winkelcentrum met 200 winkels, die dagelijks (ma t/m za) geopend zijn van 10 tot 20 uur. Daarbij de bekende grote merken, maar bijvoorbeeld ook een food-court, waarbij in het midden tafeltjes staan en daar omheen verschillende horecagelegenheden (dus niet dat ieder bedrijf zijn eigen zitjes heeft). Maar er zijn in dit pand ook verschillende Starbucks, het Amerikaanse koffiehuis, dat langzaam oprukt in Europa. Maar je kunt er ook naar het theater of naar SeaLife, om met je kinderen naar bijzondere zeedieren te kijken in deze gigantische aquaria. Meer informatie: www.centro.de

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.