Beurs van Kampeerboeren

Eén van de deelnemende SRV-campings.


Zaterdag, 21 januari, komen de kampeerboeren van de Stichting Vrije Recreatie naar Vijfhuizen voor het houden van hun eigen Vakantiebeurs. Belangstellende recreanten kunnen daar, van 10.00 tot 16.00 uur, een indruk krijgen van het fenomeen “kamperen bij de boer”. Dat is in meerdere plaatsen in Nederland mogelijk, want de SVR organiseert een viertal van deze beurzen.

Op deze SVR-Vakantiebeurs kan iedereen bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk “zijn eigen kampeerboer en -boerin uitzoeken”. Er wordt een entreeprijs van 5,00 euro p.p. gevraagd. De SVR maakt een geweldige groei door en telt inmiddels 150.000 donateurgezinnen. Donateurs (tien euro per gezin per jaar) kunnen in Nederland terecht op 1200 kleinschalige campings en in overig Europa op ongeveer 800 campings, die werken volgens de SVR-richtlijnen aangaande milieu, hygiëne, tarieven enz. Afhankelijk van streek of land variëren de richtprijzen voor een kamperend donateursechtpaar met camper of caravan/gezinstent en auto, incl. milieukosten en gebruik van stroom, van circa twaalf tot veertien euro per overnachting. Meer informatie: http://www.svr.nl/

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.