Brussel in je broekzak

Sinds kort heeft de iPhone gebruiker met de VisitBrussels app Brussel in zijn broekzak. In een klik krijgt hij of zij een overzicht van wat er te zien en te doen is, waar te logeren, te eten en te drinken. De database heeft 1200 adressen en wordt dagelijks geüpdatet. De applicatie is gratis. Wanneer de app gedownload is, kan hij ook volledig offline worden gebruikt, dus zonder roaming kosten. De gegevens uit de app zijn overigens ook gewoon online te raadplegen.

Wat je ook kunt gaan doen als je in Brussel bent:

Blue Forest; Hallerbos: sprookjesachtig mooi!

Afgelopen week ben ik naar het Hallerbos in België geweest. Dit bos ligt tussen Brussel en Charleroi ter hoogte van Waterloo, inderdaad waar een van de bekendste veldslagen uit de geschiedenis heeft plaatsgevonden. Napoleon werd daar verslagen en dat betekende het definitieve einde van de Franse heerschappij over grote delen van Europa.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.