Duinrell heeft nieuwe achtbaan

Een artist impression van de achtbaan


Als Duinrell op 31 maart het buitenseizoen 2012/2013 opent, dan neemt het meteen een nieuwe familieachtbaan in gebruik. Dit is een attractie waarin je over een lengte van 361 meter met een hoogteverschil van 15 meter in vliegende vaart tussen de bomen door scheert. Deze nieuwe achtbaan is, naast de Kikkerachtbaan en de in 2010 geopende Falcon, weer een mooie aanwinst voor het park. Maar ook al in de voorjaarsvakantie (regio Noord 25 februari – 4 maart, regio Midden/Zuid 18 tot en met 26 februari) kunnen de vakantiegasten rekenen op een uitgebreid entertainmentprogramma. Afhankelijk van het weer is dan ook een beperkt aantal attracties geopend. Het Tikibad is met ingang van 28 januari weer open. Meer informatie: www.duinrell.nl/tikibad

One Response

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.