Happy maandag!


Sommige mensen hebben altijd wat moeite om met de week te beginnen na een weekend vrij, daarom vandaag een video van het vrije, ongebonden, eilandleven in Maleisië. Leuk voor zomervakanties, maar of je daar dan altijd zou willen wonen? Het filmpje kan in ieder geval helpen om van de werkweekblues af te komen: Happy Maandag!

Nog even een Wikipedia-weetje: “Een nieuwe federatie met de naam Maleisië werd op 16 september 1963 opgericht door het samengaan van Maleisië, Singapore, en de Oost-Maleisische staten Sabah en Sarawak aan de noordkust van Borneo.[5] De vroegere jaren werden gedwarsboomd door pogingen door Indonesië om Maleisië te overheersen, Filipijnse aanspraken op Sabah,[6][7] en de uiteindelijke afscheiding van Singapore in 1965.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.