Huisjes met muisjes: Casamundo start

Feestelijke start van Casamundo


De redactie van Elke Dag Vakantie.nl werd vanmorgen verrast met een pakketje met vier bijzondere bonbons: Huisjes met muisjes. Onze felicitaties gaan uit naar Casamundo. Deze internationale vakantiewoningverhuurder gaat nu ook van start met een Nederlandse site.

De in Duitsland gevestigde organisatie (opgericht in 2003) heeft 200.000 “hoogwaardige vakantiehuizen” in Europa en de Verenigde Staten in de verhuur. Via de Nederlandstalige site www.casamundo.nl is het complete assortiment boekbaar. Voor aanvullend advies is er een Nederlandstalig serviceteam: tel. 0800 – 4444022 (adres: Doornakkersweg 26, 5642 MP Eindhoven, tel. 013-8506063, mail: info@casamundo.nl). Het bedrijf heeft 70 werknemers en krijgt maandelijks ‘ruim een miljoen’ zoekopdrachten te verwerken.

Het aanbod van Casamundo varieert van woningen op een vakantiepark tot historische kastelen in Frankrijk, authentieke Hollandse molens of luxe villa’s op Ibiza. Er zijn ook speciale vakantiehuizen voor families, groepen maximaal 60 personen, maar in overleg kan ook meer), mensen met een lichamelijke beperking en vakantiegangers die hun huisdier willen meenemen. Selecteren op activiteiten als wandelen, skiën of vissen is ook mogelijk.

Doorgaans ben je bij een vakantieverblijf gebonden aan een verblijf van zaterdag tot zaterdag. Bij Casamundo is de verblijfsduur veelal fexibel. Een aanvraag voor een kort verblijf van 1 tot 3 dagen of een langer verblijf van bijvoorbeeld 10 dagen kan ingediend worden bij het serviceteam.

Casamundo biedt in 32 Europese landen vakantiehuizen aan, waaronder de populaire vakantielanden Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje. Maar ook minder voor de hand liggende landen als IJsland, Noorwegen en Turkije zijn vertegenwoordigd, evenals de Verenigde Staten.

In het aanbod zit onder andere deze Pipo-wagen in Frankrijk, maar bijvoorbeeld ook een compleet kasteel in Schotland.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.