In Friesland knokken voor Zambezi

In Friesland knokken voor Zambezi 11
Het Wereld Natuur Fonds houdt dit voorjaar een bijzondere activiteit om geld in te zamelen voor het behoud van de Afrikaanse Zambezi-rivier. De WNF Challenge is een driedaagse adventure race in het Friese meren- en Waddengebied. Adventure racing is een teamsport waarbij een aantal buitensporten worden gecombineerd. Naast het fysieke element spelen ook teamgeest, mentale kracht, en strategisch inzicht een grote rol.

De sporten die deelnemers beoefenen tijdens de WNF Challenge zijn: mountainbiken, zeilen, kanoën, wadlopen, crosslopen en mountainbiken. Daarnaast zijn er nog speciale opdrachten die een groot beroep doen op improvisatie- en navigatietalent. De WNF Challenge 2012 is van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni.

De WNF Challenge is bedoeld voor fondsverwerving. De bedoeling is dat elk deelnemend team minstens 6000 euro meeneemt. De opbrengst van de actie is bestemd voor het werk van het Wereld Natuur Fonds in het stroomgebied van de legendarische Afrikaanse Zambezi-rivier. Meer informatie: http://challenge.wnf.nl/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.