Luxe kamperen bij DirectCamp


Canvas Holidays lanceert een nieuw merk op de Nederlandse kampeermarkt: DirectCamp. DirectCamp is een volledig online zoek- en boekservice van stacaravans en chalets in Frankrijk, Portugal, Italië en Spanje. De accommodaties zijn eigendom van de campings, die speciaal geselecteerd zijn op basis van de ervaring en kwaliteitseisen van Canvas Holidays. Vakantiegangers zijn daardoor volgens het bedrijf “verzekerd van een kwaliteitscamping en profiteren van het gemak van het boeken via een Nederlandse organisatie”.

Marion Steenbergen, Brand Manager van Canvas Holidays: “Met het toevoegen van DirectCamp kunnen we een bredere groep consumenten van dienst zijn. Naast grotere campings in populaire bestemmingen, bieden we met DirectCamp nieuwe bestemmingen en kleinschalige campings die iets bijzonders te bieden hebben. Op dit moment zijn er ruim honderd campings geselecteerd. Dit aantal zal verder uitbreiden omdat we continu blijven zoeken naar nieuwe campings en bestemmingen.”

Faciliteiten
Canvas Holidays heeft ruim 45 jaar ervaring op het gebied van luxe kampeervakanties. Het aanbod bestaat uit negentig topcampings in acht Europese landen. Canvas Holidays beschikt over eigen accommodaties en kinderclubs en heeft op alle campings eigen medewerkers. Bij DirectCamp wordt dit uitgebreide en verzorgde pakket niet geboden. De boeking en betaling verlopen via directcamp.nl en tijdens de vakantie is men gast van de camping zelf.

Voordelen
Het voordeel van DirectCamp is dat de boekingen eenvoudig, online en in de eigen taal bij een Nederlandse organisatie kunnen worden gemaakt. De bevestiging en reispapieren zijn Nederlandstalig en de boeking valt onder de garantie van het calamiteitenfonds en de Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR. Daarnaast hanteert DirectCamp dezelfde prijzen als de camping. Link: www.directcamp.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.