Meest luxe lodge staat in Kenia

Zebra's in de voortuin van Keekorok Lodge.


Keekorok Lodge is tijdens het ‘World Luxury Hotel Awards’ gala uitgeroepen tot ‘Best Luxury Lodge in Kenya’. De winnaar is gekozen door vooraanstaande mensen uit de reiswereld namelijk, internationale touroperators, reisagenten en hoteleigenaren. Dit jaar vond het prestigieuze rode loper event plaats in het Regent Esplanade Zagreb Hotel in Kroatië waarbij een groot deel van de hoteltop aanwezig was.

De World Luxury Hotel Awards zijn werelds meest exclusieve awards die wereldwijde erkenning geeft aan ‘het neusje van de zalm’ uit de luxe hotelmarkt. Meer dan 1000 hotels uit 87 landen waren genomineerd voor de World Luxury Hotel Awards 2011. De winnende hotels worden geroemd om hun luxe faciliteiten en het nastreven van de hoogste servicestandaarden voor hun gasten. „Wij geloven dat onder andere de zogenoemde ‘overall guest experience’ de meest belangrijke factor is om de luxe hotels met elkaar te vergelijken’’, aldus Marinique Truter, Executive Manager van de World Luxury Hotel Awards.

Keekorok Lodge, wat toepasselijk ‘overvloed’ betekent in de taal van de Maasai, is gelegen in het hart van Maasai Mara National Reserve. Het heeft 87 standaard kamers, 10 chalets, 1 Executive Suite en 1 Presidential Suite. Er is de mogelijkheid om een drankje te doen in de Hippo Bar en uitgebreid te dineren bij restaurant Elephant Deck of zelfs in de bush met het wildlife als gezelschap. De Lodge organiseert luchtballon safari’s en game drives én is geschikt voor zowel de toerist als de zakelijke bezoeker. Uiteraard is het ook mogelijk om te ontspannen in het luxueuze zwembad en de spa. „Deze award draagt bij aan een nóg grotere motivatie voor het team om dit hoge niveau vast te houden en zelfs te verhogen. Verwachtingen overtreffen met uitzonderlijke servicestandaarden, dat is waar we voor gaan”, zegt Rahul Sood, Managing Director of Sun Africa Hotels.

Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het thuis van ‘the Big Five’; olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard én het land van de bijzondere stammen, zoals de Maasai en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. Vanuit Nederland en België worden verschillende vluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op http://www.magicalkenya.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.