Naar de tropen in Den Bosch


De site Lekker Weg reikt een tip aan voor de laatste kerstvakantieweek: “Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Het zwembad heeft veiligheid hoog in het vaandel. Met de inzet van toezichthouders en speciale onderwatercamera’s worden de zwemmers hier goed in de gaten gehouden. Een prettig idee als je met kinderen het water ingaat! Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagbad, roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier. In de vernieuwde glijbanen lijkt het alsof je veel sneller gaat dan daadwerkelijk zo is. Vanaf het terras bij de snackcorner in het zwembad heb je uitzicht op het kinderbad waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.