Nieuwe Duinbungalow op Duinrell

Nieuwe Duinbungalow op Duinrell 8

De plaatsing van een nieuwe bungalow.


Recent vond op Vakantie- en attractiepark Duinrell het laatste transport plaats van de nieuwe Duingalow “Premium XL”. Duinrell realiseert een terrein voor circa veertig van deze ‘Duingalows’ aan de rand van het vakantiepark. Het nieuwe type vier- en zespersoonsDuingalows is volgens het bedrijf “voorzien van alle comfort en ontwikkeld naar de wens van de gasten, die nog meer luxe op prijs stellen”. Het is de bedoeling dat dit parkterrein eind maart officieel wordt geopend.

Onder het thema: ‘Duinrell bouwt’ valt natuurlijk ook de bouw van de nieuwe familieachtbaan, die op dit moment in volle gang is. Aan de vooravond van het attractieparkseizoen wordt deze baan, met een bijzondere thematiek en passend bij de grootschalige attracties in het omliggende gebied, geopend. De familieachtbaan, waarover men in vliegende vaart tussen de bomen scheert, wordt 361 meter lang met een toppunt van 15 meter.

Het bedrijf meldt “dat het ook in de wintermaanden goed toeven is op Duinrell. Vooral als uitvalbasis voor uitstapjes in de omgeving en dagelijks een bezoek aan het Tikibad met ruim 1 kilometer overdekte glijbanen is Duinrell een prima bestemming. (Wegens grootonderhoudwerkzaamheden is het Tikibad gesloten van 9 tot en met 27 januari 2012). Zowel in de kerst- als in de voorjaarsvakantie is er voor de gasten een uitgebreid entertainmentprogramma samengesteld.” Ondanks het slechte zomerweer kijkt Duinrell terug op een goed seizoen in 2011 met 1.3 miljoen bezoekers.

Nieuwe Duinbungalow op Duinrell 9

En zo ziet het er dan uit.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.