Op reis met de krant


Je kunt tegenwoordig geen krant meer opslaan of om de bladzijde is wel een advertentie voor een reis te vinden. In sommige gevallen organiseert zo’n krant een reis ook nog eens zelf. Kennelijk is dit een lucratieve aangelegenheid. NRC heeft een mooie boottocht bedacht, waarbij je in de zomer van 2012 helemaal langs de kuststrook van Scandinavië kunt varen, de Noordkaap passeert en uiteindelijk Rusland aandoet. Onderweg zijn er excursies en worden er lezingen gehouden. Wie er geen bezwaar tegen heeft zo lang “opgesloten” te zitten op een boot (‘u kunt genieten van het leven aan boord met een boek en een goed glas wijn’, zo wuift de krant dit bezwaar weg) en er ruim 3000 euro voor over heeft (toch ook een aardige bom duiten als je met 2 personen gaat) kan een boeiende reis met tien excursies op de aanlegplaatsen tegemoet zien. Meer informatie: www.nrcreizen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.