Reis van 1 minuut naar Tropen

Mindbloom is een site met een iPhone-app, die je op een vrolijke manier helpt bij het bereiken van je doelen in het leven. Dus als het plan is: Meer reizen maken (wat de mijne is), dan kan Mindbloom daar een bijdrage aan leveren. Ik gebruik de applicatie nog maar kort, maar ik moet zeggen dat ik er al vrolijker van word. Via de iPhone krijg je bijvoorbeeld dagelijks om 15 uur een tropische reis van 1 minuut aangeboden met vrolijke, zonnige foto’s met een bijbehorend muziekje. Je komt even los van je dagelijkse bezigheden en weet weer waarvoor je zo hard werkt. De app en de site (je kunt er ook gebruik van maken als je geen iPhone hebt) zijn gratis: www.mindbloom.com

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.