Reisverzekering Mondial Assistance ‘Beste koop’

Reisverzekering Mondial Assistance ‘Beste koop’ 9
De Budget variant van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Mondial Assistance is voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot ‘Beste Koop’. De doorlopende reisverzekering heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding volgens de Consumentenbond die voorwaarden en prijzen van doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleek. In totaal zijn er 52 verzekeringen getest. De complete lijst wordt in de consumentengids van februari gepubliceerd.

René Vermeule, Directeur Marketing & Sales bij Mondial Assistance: “We zijn zeer trots op de toekenning van het ‘Beste Koop’ predicaat, voor het tweede jaar op rij. We streven naar innovatieve en flexibele producten, met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Zo kan iedereen de verzekering kiezen die bij hem of haar past. Dat de Consumentenbond onze budget variant opnieuw beoordeelt als Beste Koop zien wij als een bevestiging dat deze strategie de juiste is.”

Voor Mondial Assistance begint het jaar goed. Naast de toekenning van het predicaat ‘Beste Koop’ werd de reisverzekeraar door vakgenoten onlangs ook al uitgeroepen tot ‘De Beste Reisverzekeraar van 2011’, waarvoor een Reisrevue Veer in ontvangst werd genomen tijdens de Vakantiebeurs.

De Mondial Assistance Group telt meer dan 10.000 werknemers, die samen meer dan 40 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners en 180 correspondenten. 250 Miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken gebruik van de services die Mondial Assistance Group aanbiedt op alle vijf de continenten. Mondial Assistance is een onderdeel van de Allianz Group. Kijk voor meer informatie op www.mondial-assistance-nederland.nl of www.mondial-assistance.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.