Scholieren slopen Tussauds

Scholieren slopen Tussauds 11
Kinderen uit groep 7 van basisschool De Capelle in Amsterdam boden Madame Tussauds vandaag de helpende hand. De Gouden Eeuw in Madams Tussauds maakte definitief plaats voor vernieuwing. Gehuld in overall en voorzien van veiligheidshelm leidden de leerlingen Madame Tussauds de volgende fase van de vernieuwing in. De komende maanden staan er tal van activiteiten op stapel waarmee toegewerkt wordt naar de grote opening in het voorjaar van 2012. Zo vindt een aantal wassen beelden tijdelijk een nieuw onderkomen en staat er een verkiezing op stapel voor het volgende wassen beeld dat in Madame Tussauds komt te staan.

Het huis van de beroemdheden is bezig met een grootschalige vernieuwing waarbij innovatie en interactie voorop staan. De Gouden Eeuw op de 4e verdieping wordt hierbij onder meer vervangen door gethematiseerde ruimtes over geschiedenis en het koningshuis waarbij diverse films en televisieprogramma’s te zien zijn.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.